Električni trotineti

Električni trotineti su revolucionarni vid transporta širom sveta poslednjih par godina. Zato budite u korak sa budućnošću. Glavne prednosti električnih trotineta su što su ekonomični, doprinose zaštiti životne sredine, smanjuju stres i zabavni su.

Spremni za vaš novi trotinet?

Pogledajte modele koje smo posebno kreirali da zadovolje različite potrebe. 

Nađite onaj savršeni za Vas!

29,900Din78,900Din
Vrsta baterija
Autonomija vožnje
Odaberite

Glavne karakteristike naših trotineta

Jednostavan i urban dizajn, mala težina i sklapanje koje omogućuju lako prenošenje i odlaganje, kvalitetna baterija, jednostavan kompjuter.

LAKO SKLOPIVI I PRENOSIVI

Više ne morate da razmišljate o potrošnji goriva, kao i najvećem gradskom problemu – pronalasku parkinga. RING električnim trotinetom se lako i sigurno možete prevesti do posla, fakulteta, koristiti ga za razonodu i potrebe slobodnog vremena. 

RING električni trotineti se lako sklapaju i možete ih odložiti u gepeku, ispod radnog stola na poslu.

Baterija i autonomija vožnje

Domet trotineta sa jednim punjenjem je sasvim dovoljan da završite sve vaše dnevne potrebe po gradu, ali svoj električni trotinet takodje možete dopuniti brzo dok pijete kafu ili dok ste na poslu. 

Pojedini modeli naših trotineta imaju i opcije izmenljivih baterija. Rezervnu bateriju možete nositi u torbi i zameniti za par sekundi.

Jednostavan kompjuter

Kompjuter poseduje led svetla i pokazuje nivo preostale snage baterije. Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim dugmetom kontrolišete paljenje svetla, podešavanje na “safe mode” kao i on/off opcija. Ovakav izgled i jednostavnost kompjutera stvaraju trotinet pogodnim za sve generacije, od tinejdžera do starijih korisnika.

Prevezi se lako na mesto svako

Ako se pitate koji je model najbolji za vas, pored izgleda trotineta obratite pažnju na specifikaciju svakog modela. Kreirali smo širi asortiman električnih trotineta kako bi zadovoljili svačije potrebe.