Kako kupiti

Napravili smo najjednostavniju kupovinu i 100% sigurnu

Pronađite proizvod(e) koje želite da kupite i dodajte ih u korpu klikom na dugme „Dodaj u koru“. Kada proverite sadržaj svoje korpe, kliknite na dugme „Naruči proizvode iz korpe“ i otvoriće Vam se obrazac koji ćete popuniti tako što navedete svoje podatke: ime, prezime, adresu…

Odaberite način isporuke (obično je to kurirska služba koja Vam donosi artikal na kućnu adresu). Odmah ćete imati i uvid koliko plaćate uslugu dostave za poručenu robu.

Odmah nakon toga morate izabrati i način placanja (direktnom uplatom na naš račun firme ili pouzecem-izaberite opciju)

Nakon toga kliknete na dugme „Naruči“, nakon čega ćemo Vas kontaktirati i potvrditi ispravnost narudžbine. Takođe, mejlom ćete dobiti sve podatke o narudžbenici.

Plaćanje

Postoje tri mogućnosti plaćanja:

  1. Nakon što naručite putem sajta, možete zatražiti profakturu koju ćemo Vam proslediti mailom. Na osnovu podataka iz profakture, putem opšte uplatnice koju sami popunjavate, vršite uplatu u najbližoj banci ili pošti. Vaša roba će nakon toga stići na kućnu adresu putem naše kurirske službe u roku do 96h, po prethodno dogovorenim uslovima.
  2. Drugi način plaćanja je pouzećem. U procesu poručivanja robe, ako izaberete opciju Pouzećem, onda vam Kurirska služba dostavlja robu i Vi ćete njima uručiti novac (cena artikla sa ukalkulisanom cenom transporta i opcijom placanja , koje ste odabrali)
  3. Za iznose koji premašuju 3.000,00 dinara moguće je vršiti plaćanje on-line, putem platnih kreditnih ili debitnih kartica VISA, MASTER i MAESTRO po prethodno dogovorenim uslovima sa Vašom matičnom bankom.

NAPOMENA:Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Rok isporuke

Ukoliko ste napravili porudzbinu tokom radne nedelje (po-pet), ista ce biti poslata max 48h od dana poručivanja.

Ukoliko ste napravili porudžbinu tokom vikenda (subota ili nedelja), ista ce biti realizovana tj.poslata u ponedeljak.

Specijalne pogodnosti

Brza pošta je besplatna za kupovinu u vrednosti od preko 12.000,00 dinara na teritoriji Srbije.

Samo u slučajevima plaćanja kreditnim i/ili debitnim platnim karticama rok isporuke može biti duži od 96h i on isključivo zavisi od perioda autorizacije i realizacije kupovine.

Garancija

Garancija je propisana zakonom o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS,.br.62/2014 i 6/206-dr.zakon)
Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti nakon 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.
NAPOMENA: Garancija na električna vozila se ne izdaje ako se ista koriste za usluge rentiranja i slične komercijalne radnje.

Uslovi reklamacije

Oštećenu i/ili feleričnu robu je moguće zameniti u roku od 7 dana od datuma prijema robe i troškovi zamene oštećene i/ili felerične robe padaju na teret prodavca.

Troskovi transporta za povrat robe koja je reklamirana padaju na teret kupca
Za oštećenu i/ili feleričnu robu moguće je dobiti povrat novčanih sredstava u roku od 7 dana od datuma prijema robe. Ima više načina povrata sredstava. U praksi se pokazalo da je najsigurniji način za obe strane da prodavac pošalje novac putem kurirske službe, te da kupac prilikom isporuke novca preda kuriru feleričnu i/ili oštećenu robu.
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, firma RING SPORT D.O.O. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.