Kompanija Ring Sport

O nama

Ko smo mi?

Kompanija RING SPORT se od 1993. godine bavi proizvodnjom i uvozom fitnes opreme i brend RING duže od 27 godina ima primat na domaćem tržištu. Poslednjih godina kompanija je razvila sektor koji se bavi istraživanjem i kreiranjem električnih trotineta i električnih bicikala.

Iskustvo, posvećenost i inovativnost su glavne odlike naše kompanije i osnovni cilj nam je stvaranje proizvoda sa najboljim odnosom cene-kvaliteta-dizajna. Naš brend RING se prodaje u više od 700 prodavnica u 8 zemalja.

Misija i vizija RING SPORT preduzeća

Ring Sport je već 27 godina fokusiran na zdrav stil život i očuvanje zdrave životne sredine. Ulažemo maksimalne napore na kreiranje dovoljno modela proizvoda da zadovoljavaju svačije potrebe i zahteve. Neprestano radimo na tehnološkom unapređenju naših proizvoda i ponosni smo na naš dizajn artikala koji prate svetske trendove.

0
Godina iskustva
+
Zadovoljnih mušterija

E - vozila

Električni Trotineti i bicikli

Kompanija RING SPORT je od 2016. godine krenula sa projektom – električni trotineti i električni bicikli. Tim čine iskusni inženjeri i mladi dizajneri. Rezultat toga je da se RING E-vozila sve više koriste na ulicama. Kompanija je startovala sa dva modela električnih trotineta Urban i City, a nakon opravdanog zadovoljstva publike naredne sezone predstavljeno je 5 inovativnih trotineta i 4 modela mini električnih bicikala.

Posvećeni smo postizanju najvećeg standarda kvaliteta, kroz pažnju u detaljima i dizajnu u proizvodnji, ujedno omogućivši da cena bude najkonkurentnija na tržištu. Sva naša E-vozila poseduju potrebne sertifikate, koji su garancija kvaliteta.
Naši proizvodi su veoma dobro prepoznati globalno i mi smo ponosni da se oni nalaze u mnogim multibrend prodavnicama i vodećim online shopovima u regionu.
Za sezonu proleće 2021. predstavljamo 13 modela električnih trotineta i 3 modela električnih bicikala.