RING električni trotinet RX2 black

44,900.00 din.

 Kada na stvaranju jednog proizvoda radi koherentan tim mladih dizajnera i iskusnih inženjera dobijamo trotinet kakav je Ring RX2. Trotinet urbanog ali svedenog dizajna sa neverovatnim performansama koje Vam garantuju podjednako bezbednu i uzbudljivu vožnju.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: e74e95423aa6 Kategorija:

Opis

Kada na stvaranju jednog proizvoda radi koherentan tim mladih dizajnera i iskusnih inženjera dobijamo trotinet kakav je Ring RX2. Trotinet urbanog ali svedenog dizajna sa neverovatnim performansama koje Vam garantuju podjednako bezbednu i uzbudljivu vožnju.

Jedna od glavnih karakteristika RING RX2 trotineta je jednostavnost. Dizajn je moderan, svedenih linija. Trotineti se izrađuju u dve opcije boja: black perla i white perla sa crvenim detaljima koji su vidljivi u mraku.

Kompjuter poseduje 4 led svetla i pokazuje nivo preostale snage baterije .Prikazuje trenutnu brzinu kojom vozite. Jednim dugmetom kontrolišete paljenje svetla, podešavanje na safe “mode” kao i on/off opcija. Ovakav izgled i jednostavnost kompjutera stvaraju trotinet pogodnim za sve generacije, od tinejdžera do starijih korisnika.

Ako se pitate kako će izgledati vas trotinet nakon uzbudljivih vožnji po različitim terenima gde stupa u kontakt sa prašinom, peskom ili blatom, možemo tvrditi gotovo identično kao kad ste ga otpakovali iz kutije.
Zato što je RING RX2 trotinet izrađen od specijalnog aluminijuma Aero space-grade koji je otporan na koroziju, prašinu i blato.Težina trotineta je 12kg. Iako je njegov ram od čvrstog aluminijuma koji se koristi i u avio industriji, trotinet je lako sklopljiv.
Možete ga poneti u gradskom prevozu, preko stepenica ili odložiti u gepeku automobila.

Motor snage 300 W može razviti maksimalnu brzinu do 25km/h, ali i pruža bolje perfomanse za teže korisnike, kao i bolju vožnju pri usponu (do 15%). Ovakav motor uz bateriju kapaciteta 18.650 mAH,36V/ 6,6Ah ostvaruje vožnju i do 20 km sa jednim punjenjem. Na kompjuteru se lako pritiskom moze birati opcija za uštedu baterije koja će vam obezbediti dužu vožnju
Ono što vožnju čini sigurnom i udobnom, ali ne i mane uzbudljivom su gume veličine 8,5 inča. Uglavnom su tubeless a mogu da budu i sa unutrašnjom gumom. Model RX2 solid poseduje zadnju punu (solid) gumu koja se ne buši. Imaju AIR STEP sistem, čime omekšavaju vožnju po neravninama na putu. Mogu se naduvavati.
Ujedno nemojte da vas zabrine ako se malo zanesete u vožnji ili vam se desi neka nepredvidjena sitaucija. Čuva vas dupli kočioni sistem. Prednji točak ima E-ABS anti lock system, a na zadnjem točku se nalaze mehanički diskovi za kočenje kao na motoru.

Bezbednost na putu je bitna za sve korisnike saobraćaja. Ring RX2 trotinet poseduje sve detalje koji obezbedjuju sigurnost kako svojih vozača, tako i drugih učesnika u saobraćaju. Prednje svetlo ima snagu 1,5W domet mu je od 6 do 8 metara. Ujedno ima zadnje svetlo crvene boje.Stop svetlo se pali pri kočenju i počinje da blinka, čime jasno upozorava učesnike u saobraćaju iza Vas. Ostale bezbednosne komponente trotineta su: gumene ručke protiv klizanja, gazna površina izrađena od specijalne gume protiv klizanja i padova sa trotineta, nogica za parking, zvonce.

RING RX2 je namenjen svakome…I avanaturisti, poslovnom čoveku, sportisti, dečku iz kraja, domaćici, bankarki… Budite deo RING RX2 generacije i živite život bez stresa.

Specifikacije

Model

Materijal

Boja

Motor

Pogon motora

Telo rama

Baterija

Vreme punjenja baterije

Max. brzina

Kompjuter

Aplikacija

Domet / Autonomija vožnje

Veličina točkova

Gume

Kočioni sistem

Svetlo

Detalji

Vodo-nepropusni koeficijent

Nivo uspona vožnje

Max. nisivost

Sklopiv

Dimenzija namontiranog

Dimenzija sklopljenog

Težina

Sertifikati

Način skidanja baterije